Kass updatering

Jadu vad ska man säga, sorry att det inte har blivit någon uppdatering

Vad har hänt på sista tiden?

Calle har varit sjuk, Vi har varit uppe i Apex med hans skola och åkt pulka, Kelly kom hem över reading week så jag har umgåts med henne. Min data har haft en liten krash men Darin hjälpte mig att fixa den så den är tillbaka igen. Det har dessutom gått från 4 månader till snart 3 månader, det börjar närma sig nu, snart är jag hemma igen och det märks, Mamma pratar om den, syskonen frågar hur långt det är kvar, kompisarna pratar om det, pappa längtar.. och jag är superexalterad så klart men som jag har nämt tidigare, hejdå är inte min starka sida och jag har faktiskt vant mig av att alla pratar engelska vart jag än går, jag har helt enkelt vant mig av att bo här i Kanada nu och helt plötsligt så slits den tillvaron upp igen och jag ska flytta igen. Jag  säger inte att jag inte vill flytta hem igen för det vill jag men det kommer bli svårt att slitas från livet här borta, det har ju trots allt varit mitt hem dom senaste 2 åren. Jag åker dessutom över till Victoria nu på söndag. Jag åker tillsammans med hennes Mamma och brorsa och hans polare. en natt i Vancouver sen vidare mot Victoria. Så det ska bli superroligt, jag längtar..

Snart är det Mars, Lady fyller 5, Älsklings Sara fyller 21 ( Sorry babe att jag inte kan vara där), Jimmy fyller 22
Spring Break är här, Bailey fyller 17 och hon åker dessutom till Europa :)

Skriver mer när det är mer spännande

Ciao <3

Well, what too say, sorry that its been any update

What happened lately?

Callum has been sick, We´ve been at Apex with his school and went tubing. Kelly came home over reading week so I´ve been haning out with her, My computer had a tiny crach but Darin helped me fix it so its back on track
Its also gone from 4 months to 3 months, Its getting closer, soon I´ll be home again and I can tell.. Mom´s talking about it, my sister asks how long it is left, friends talking about it and Daddy can´t wait
and Iam superexcited of course but like I said before, Goodbye isn´t my strongest side and you can say I got use to everyone talk english wherever I go and of living in Canada and all of the sudden that pulls  upp and Im moving again. This have been my home for the past 2 years. Im not saying that I don´t wanna move back home, because I am but its gonna be hard to be away from this life here

Im going too Victoria on sunday, Im going with Kelly mom and brother and his friend, one night in Vancouver and then Victoria, So thats gonna be super fun, Can´t wait

Soon its will be March, Lady is turning 5, Darling Sara turning 21 ( Sorry babe that I can´t be there) , Jimmy turning 22, Spring break is here, Bailey turning 17 and she´s also going to europe :)

Writing more when its more exciting

Ciao <3

Sunshine <3

Elin

Grattis till Elin som fyller 18 år idag, GRATTIS GUMMAN <3<3<3<3<3


Weekend <3

Hello... Det var ett tag sen jag vet..

Helgen har varit ganska så lugn, hade Calleponken i lördags och i lördagskväll åkte jag över till Bailey och spenderade kvällen med henne, vi hyrde två filmer varav en var scräck.. Jaa om man nu ska kalla det för skräckfilm, den var ganska så patertisk, bra men patetisk.. Vacancy..

Den handlade om ett gift par som var på väg att skijla sig, dom kom vilse när dom var på väg hem från en middag, checkar in på en skitskumt motel. Ägaren var helt sjuk i huvudet, dom var dom ända gästerna där den kvällen och det var inte så konstigt för när man väl checkar in kommer man inte därifrån igen. Dom erbjuder alla the Honeymoon suite.. men senare på kvällen så torterar dom gästerna.. dom har också gömda film kameror runt om i rummet. efter personerna har dött sitter ägaren av motellet och njuter av filmerna. Ödet är iallafall att dessa två också ska dö men dom klarar sig rätt så bra ifrån det iallafall ett tag, tillslut så blir killen knivhuggen, tjejen springer ut till  ägarens bil och kör på två av mördarna men krockar. klarar sig men blir nästa strypt av ägaren. hon lyckas komma loss och komma åt hans pistol och skjuter honom. Ringer ambulans och springer ut till sin man som hon föressten älskar igen.. Man kan tro att han är död men tillslut vaknar han svagt och sen är den slut.


Sen så såg vi Fame, .. kommer inte ihåg så mkt, sov typ under halva av den men av det jag såg så var den bra :)
Söndagen spenderade jag också med Bailey, vi tog en promenad till Mallen och sen till Safeway.. Vi såg  också Made of Honor, sjukt bra film det där..

Ska med till skolan imorgon, det är skridskor på gång så vi får se hur det går.. kanske provar åker jag med, var bara 8 år sen men det går nog bra om jag nu åker, we´ll see..

Är nu utan Fb tills fredag natt.. har varit det sen i söndags och det går bra denna gång med, det är ganska så skönt. Jag kan alltid logga in igen men då fölorar jag vadet och det vill jag inte, absolut inte, jag är ingen dålig förlorare direkt men när det kommer till det här vill jag inte förlora...

Kel. Im sorry, you have to translate this by your self... <3<3<3

Ciao <3


<3

Yesterday is history
Tomorrow is a suprise
Todays is a gift


To earn beauty, you have to learn to appreciate what you have in your life


Memories can last forever but the people you love can drift away in just a blink of an eye. Don´t take the you love for granted, you never know what will happend to them. Love isn´t just a feeling, its also physical and mental.


Utan facebook igen

Från och med söndag kl 00.00 går jag in i ett facebook uppehåll, det ska hålla till fredag 00.00. Denna gång kör jag vadet med en tjejkompis, enligt henne kommer hon aldrig klara det men jag tror att hon kan iallfall, man kan bara man vill det tillräckligt mycket, jag har varit utan det i 4 dagar förr så jag borde nog klara 5 dagar till..

From midnight on sunday Im in a Facebook break again. Its gonna be until friday night. midnight.. This time Im doing this with a friend, according to her, she´s never gonna make it but I think she will anyway, You can if you just want it badly enough. I´ve been without it 4 days before so I should be able to do 5 days more...


Jag och Calle

Jag och Calleponken bara några minuter innan vi skulle gå till skolbussen

Skola, Veckan och Biobesök

Uppdatering var det ja, ja jag har sagt det förr, jag är sämst på det här. att uppdatera.

I fredags var jag med Calle i skolan, jag brukar vara där när det är gymnastik och dom uppskattar hjälpen dom får, för är det någon som gör något så är det jag, barnen totalälskar när jag är med, vet dock inte varför eller jag har väl en liten aning, iallfall så var det jätteroligt och jag ska följa med på fredag igen, gymnastik och denna gång så är det teddybjörns picknick. Alla barnen får ta med sig en varsin nalle och Calle ska ta med sin favorit Teo (som föressten jag gav honom) och jag tar väl med min björn Lily, då blir Calle glad :)

I lördags så åkte jag, Katrin och Calle till Kelowna och shoppade lite och jag hittade en ny jacka som jag älskar, perfekt året om för den är så pass varm om man har en hoodie under. Sen köpte jag en långärmad tröja från Tommy Hilfinger och tre par linnen. Juste en handvåg också så man kan väga hur mycket resväskorna väger. Den är perfekt, man hänger bara hantaget i kroken och lyfter sen efter typ 10 sek så visar den vikten på väskan. slippa oroa sig för övervikt :) Jag var på bio i lördags också och såg Its complicated med Bailey. Merly Stripe och Alec Baldwin spelar detta par som har varit skilda i 10 år sen har en affär med varandra, trots att han är omgift och allt. Helt underbar film och väldigt rolig. man får sig många skratt under den kan jag lova.
Kellypop fyllde 8 år i lördags också så jag pratade med henne lite. kort samtal med Cleo också..

I söndags var jag bara hemma, pratade med Kelly på skype och gjorde lite scrapbooking, inte så mycket mer, det var en väligt slapp dag men det behövdes verkligen. Jag kände att jag behövde det. Intensiva dagar. desstom körde barnen slut på mig under fredagen men det kommer väl bli mer intensivt nästa fredag med picknicken och allt...

I måndags så åkte vi skridskor med skolan och jag har typ inte åkt sen åttan men jag hyrde aldrig några, ska göra det till nästa gång tror jag och prova på igen, det vore lite kul att göra det..

Calle redo för skolan

 Calleponken i sin skoluniform, skjorta och slips, redo för skolan....

Kelly

Grattis min lilla sötnos. Hon blev 8 år i lördags <3<3<3<3<3<3<3<3

Cleo

Cleo. Lilla prinsessan, om man ska räkna svensk tid så fyller hon sju år idag
Vilket betyder att hon börja 1:a klass i höst.. Dom växer upp så himla fort.
Grattis sötnos <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


RSS 2.0