Älskade vän <3

Min älskade Sara har pojkvän, jag är såå glad för hennes skull att hon har hittat en kille som verkar bra, har inte träffat honom än, ska göra det när jag kommer hem, min älskade vän, du är värd det bästa :) Jag saknar dig en massa och längtar till jag får träffa dig igen :)



                    I Love You <3<3

Long time no see

Länge sen jag skrev i bloggen....

vad har hänt sen sist, jag har lämnat Victoria och jag lämnade kelly, jag har nog inte gråtit så mkt sen... jaa sen länge sedan.. Jag har firat Canada Day, det var riktigt mysigt att för en gångs skull få uppleva Canada Day och inte bara få höra om det..
Jag har också spenderat många dagar med Kellys familj, träffat Vera och hennes två änglar, jag hoppas jag kan träffa dom snart igen, Jag har också bott hemma hos Kellys mamma ett tag, eftersom jag ändå har varit med dom varenda dag så kändes det lite enklare att vara där istället för att flänga fram och tillbaka :)

älskade att bo där, känner mig hemma där, jag kan liksom komma lite som jag vill, dessutom är det mycket nämre till allt, Jag har spenderat dagarna på stranden, åkt ner för kanalen, träffat Trey, åkt till Orreville i Usa och en massa annat, har också firat min födelsedag tillsammans med dom, fick underbara presenter, Fick en ram, massa klistermärken till scrapbooking, vantar som jag ville ha och så fick jag ett presentkort till Walmart av Baba,Underbara Baba, Underbara familj.

Snart börjar min långa resa hem till Sverige, och en del av mig vill åka och en del av mig vill stanna, den här månaden har gått alldelles för fort, om 2 dagar kommer Calle och Katrin och Frejsan hem och det ska bli otroligt roligt att se dom igen men helt förkrossande att behöva lämna dom igen, jag hoppas bara att Calle tar det lite bättre den här gången. Kommer bli förkrossande att lämna min kanadensiska familj igen,... Bailey, min lilla sunshine, jag är otroligt stolt över henne, hon tog studenten :) och i september flyttar hon till Winnipeg för att studera på universitet där samtidigt som hon ska studera på en av landets bästa dansskolor. ser ni nu varför jag är så stolt  :) <3

Juste, en sak till.. Min pappa och Ingela har gift sig, synd att jag inte var där, men jag är glad för deras skull, men jag önskade bara att jag visste om att det skulle ske

Kelly, min ängel, har bara en sak att säga till dig, jag älskar dig <3

    




    




    

RSS 2.0