bilder

Man inser verkligen inte hur mkt bilder man har tagit förrän man laddar upp en del på fb, är inne på mitt andra och kommer bli ett tredje, kanske fjärde idag och dom bilderna jag vill ladda upp är inte ens hälften om vad som har tagit, jag tror vi tog 700 bilder under 10 dagar i victoria och sen hade jag runt 300 innan.. och jag ska stanna en månad till. Har varit här i lite över 2 veckor nu.. det är lite coolt :) Har runt 300 hos Bailey också och en del av dom ska upp men ska gå igenom dom och se om jag ska radera någon :/ vi får se ...

BTW... Happy birthday to my self  :)

Förändring

Snart kanske det kommer en liten förändring.. Vi får se när det händer men hoppas på senare idag eller imorgon.. Parlamentet väntar...... Bilder kommer :)

Ciao <3

En stund senare....

Några dagar har gått och jag inser att bloggen har glömts bort litegrann. Har för det mesta besökt mallen och gjort lite sevärheter, besökt stranden också och imorgon ska vi till parlamentet på kvällen.. det är upplyst och väldigt coolt att se, jag tror nog att vi ska iväg och mata sälar imorgon, hur gulligt som helst.

Iallafall, jag har det helt sjukt kul här i Victoria och det känns som jag aldrig vill åka hem men nån gång måste det ske också.
Torsdagmorgon beger jag mig mot Penticton igen.. Ska få jobba lite när jag kommer hem, ska hjälpa en av Darins vänner, dom har en liten tjej på 3 år som jag ska ta hand om runt 3-4 dagar i veckan.. Så roligt..

Ska se när Bailey har sin bal och så blir det Canada day.. Sen den 12:e kommer mina små änglar hem igen :)

När jag kommer hem, så ska jag först ut med Trey och äta middag någonstans och sen fredag ska jag äta middag med Bailey. Onsdag ska jag ut och äta sushi med Kelly och Jula och vi ska ha ett litet mini firande eftersom jag inte kommer fira min födelsedag hos henne..

Lovar att det kommer komma en bildbomb på allt jag har köpt, ska bara ta korten först sen kommer det :)

Nej, nu måste jag fixa lite saker sen får vi se när sömnen kommer :P

Ciao <3

På väg

Alldelles strax ut för lunch med Kelly och Jula... Sen tillbaka till the Bay center :)  kanske Mayfair, det finns en klänning där som jag vill ha och sen vill jag se om det finns en mindre storlek på plånboken..

ses senare ciao <3

Shopping

Shopping var det ja.. köpte 2 par jeans, ett par skor, lite souvenier här ifrån, 3 presenter, en tröja och en hoodie, har säkert glömt ngt men det var bara saker som jag hade planerat att köpa.. ganska bra gjort tycker jag, ska tillbaka dit imorgon, ska köpa en klänning och 2 t-shirtar som jag har tittat ut.. inget mer, tror jag men nej, ska få med det tillbaka till Penticton.. Har inte riktigt funderat ut det än... Tar bilder på det jag har köpt och lägger upp snart :) Ciao <3

Wow.....

Okej, vi ska börjag det här på svenska sen blir det översättning av typ hela i engelska...

Sen jag bloggade förra gången så har nästan en hel månad hunnit gå, jag förstår inte varför jag är så seg på det men men det är väl sånt som händer men har lovat att blogga när jag befinner mig i det kanadensika landet så här kommer det..

Innan jag åkte kändes det som att stressen tog över, jag jobbade, träffade massa människor, var barnvakt, hade middag och tusen andra saker, Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller sluta.. Resan till Kanada började iallafall åt helvete, jag vaknade upp efter ha sovit typ 2 timmar.. Åkte till flygplatsen och kom dit vid typ kvart över 4... Personalen hänvisar mig till KLMs service och jag får ta en nummerlapp.. Där börjar helvetet.. Servicen öppnar inte förrän 5... dom kommer halv 6.... jag behöver bara vänta 8 nummer och såklart tänkte jag att det går nog fort men jag kunde inte ha mer fel... jag får vänta till kvart över 7 så det slutar med 3 timmars väntan... och då får jag hjälp tillslut.. Dom bokar om mig och jag hamnar på ett plan till london som ska gå kl 13.00.. 5 timmars väntan på arlanda.. woho.... En helt annan väg än vad jag skulle ha tagit.. Istället för (Stockholm-Amsterdam, Amsterdam-Seattle och Seattle-Kelowna blev det Stockholm-London, London-Calgary och Calgary-Kelowna) och jag kommer fram 7 timmar senare än vad jag egentligen skulle, missade Baileys dansuppvisning och tydligen fick hon pris och allt och det gjorde mig ännu mer arg att jag missade det... Iallafall, nu befann jag mig iallafall i Kanada och det är väl bra antar jag..

 Dagen efter så begav jag mig in till stan och skulle göra en massa saker men det blev uppskjutet till tisdagen. Träffade iallfall Bailey och Pat i Penticton Mall och det var så roligt att se dom igen.. jag tillbringade den kvällen med dom ett tag..

Tisdagen åkte jag först in för att träffa Mrs Barber... Hon var så glad, ska dit en gång till innan dom stänger för sommaren..Sen gick jag till min favorit affär och träffade Theresa.. Det är alltid kul att träffa alla igen.. Sen spenderade jag eftermiddagen med Bailey

 Onsdagen och torsdagen spenderade jag med Bailey, var i Pen High en dag och lyssnade på allt dom hade att säga om studenten som skulle vara på fredagen... På onsdagen firade vi också Pat.. hennes födelsedag så det är klart vi måste fira den

Fredagen så kom Kelly hem och vi gick på student cermoni.. 3-3½ timme lång men det var lite värt det, det var roligt att se hur dom gjorde det och jag fick lite bilder. många bilder från fotograferingen vi hade någon dag innan :)

Helgen spenderades med Kelly och hennes familj, vi åkte till Farmers Market, sen träffade jag och Kelly upp en killkompis till henne.. och han är seriöst den största idioten jag träffat. Söndagen åkte jag hem för att tvätta och packa inför måndagen, vilket innebar min resa till Victoria och det är där jag befinner mig förtillfället, jag sitter och skriver i bibliotekcafet på Uvic.. Universitetet där Kelly pluggar, Hon har 2 lektioner idag.. Senare ska vi till Mayfair Mall och Walmart.. Såg världens sötaste scrapbooking böcker som jag ska köpa. vi har inte den här storleken i Penticton... Vad som händer mer under veckan kommer jag berätta mer om i ett senare inlägg, jaa jag lovar att skriva ett snart,, kanske redan imorgon om vi har tur 

Ciao <3 

RSS 2.0