31/8

Igår gick jag upp kvart i 5 för att ta mig mot Norrtälje från Katrineholm... sov typ 5 timmar den natten, kommer hem runt halv 9, hinner vara hemma i en halvtimme innan dom ringer och hör ifall jag kan jobba, så jobbade mellan 9-12.30 och när jag kom till jobbet så fick världens sötaste hälsning, jag blev.. på hoppad kan man säga :) och när jag skulle hem blev o´jag omringad och fick världens gruppkram av mina små älsklingar. Det är verkligen roligt att jobba när man är omtyckt..

Imorgon blir det ev Täby med bästa Marika ( om jag inte ska jobba)  och senare ska jag träffa Jenny.. Hon kom inte riktigt iväg till Canada.. Åker på måndag istället..

Nej nu ska jag äta, sen ut till landet, måste hämta lite papper och min pärm. Har en intervju på fredag och på måndag, fredag för bonniers och måndag för nanny24.. Så behöver fixa inför det..

Ciao <3

Intressant och full dag

Dagen började med uppstigning vid 6, skulle tagit bussen vid 7.22 men det poängen med hela den här historien om den är att min kära styvmamma sa fel tid till oss och det gick ingen buss 7.22 utan 7.05 så nästa buss hade realterat till att vi hade missat tåget som vi skulle ta, min syster och jag och det blev en till dag i vårt kära Katrineholm istället med jobbsökande, bokande till körkort och anmälan till kurser inför hösten.

Vårterminen får jag vänta lite med att söka till. Runt Oktober tror jag nog att dom öppnar portarna, ska också åka in till Universitetet och prata med en studievägledare om att plugga i Vår.

Vi såg också Scream 4 och det var ganska bra, dom tre första var helt klart bättre men den var bra, man förväntade inte att det skulle vara den mördaren som det var, det var lite oförväntat..

Fredag blir det att gå till Arbetsförmedlingen och söka Bonniers jobbet igen,, Inte världens roligaste jobb men bra betalt, men jag gör inte det utan Marika så ska försöka få med henne..

Btw Grattis till Pappa och Ingela som firar 2 år idag =)


Bilder från de senaste dagarna kommer i ett senare inlägg

Ciao <3


Älskade vän

Jag vill tacka min underbara vän Michaela för denna fina design på bloggen, utan henne skulle jag vara körd i bloggvärlden, hon är den bästa och dessutom ska hon bli mamma.. Såå otroligt glad för hennes skull :) Hoppas att jag snart kan hälsa på henne :)

    

                            Jag älskar dig

Utkast: Aug. 15, 2011

I don´t get it, why should it take so freaki´n long for me to update this damn blog, I don´t really get it.. anyways what has been happening these past days, well weeks to be more specific.. I´ve left Canada and Its ad hard as always, everytime I do it but im stubborn about it anyways. I miss it more everyday, even if sweden is my first home I can´t get that feeling out of me.. move or not????

Im trying to get my licence again and I think I will get it this time, but anyways, Im hooked on One tree hill.. I can´t wait for the 8th season to come out this november, as same as breaking dawn.... sooo excited about that

I´ll be back

RSS 2.0