Love you <3

En sann vänskap tar sig igenom det starkaste av världens alla berg och den vänskapen har du och jag
 
För mig är du en av de viktigaste personerna i mitt liv, min bästa vän och det räcker för mig att veta att jag har dig
 
Vi har delat både glädje och sorg men av allt vi har varit med om har det bara gjort oss starkare
 
Både du och jag har vi våra besvikelser i livet, många gånger har det varit tufft men tack vare dig har det svåra blivit lättare för du har alltid lyssnat på mig och jag har alltid lyssnat på dig
 
Vår vänskap är unik, någon som jag är väldigt glad och stolt över att ha i mitt liv
 
Det är många år sen vi träffades första gången men det känns som om det var redan igår
 
När jag tänker tillbaka så var vi två oerfarna och vilsna personer som på vägen mött så många hinder på både gott och ont men väldigt roligt har vi haft.
 
Idag är vi två erfarna och vuxna personer med mycket styrka inom oss som kan se tillbaka på allt med andra ögon. Tänk hur många roliga minnen vi delat genom åren
 
När vi blir gamla och sitter i varsin fotölj på hemmet med en kopp kaffe i handen och pratar gamla minnen så har vi mycket att vara stolta över...
 
Bästa vän, nu och föralltid <3<3<3

One Tree Hill

 

You gotta love this tv-show

Nathan: It’s the oldest story in the world. One day you’re 17 and planning for someday. And then quietly and without you ever really noticing, someday is today. And then someday is yesterday. And this is your life.

Haley: We spend so much time wanting, pursuing, wishing. But ambition is good. Chasing things with integrity is good. Dreaming…

Brooke: If you had a friend you knew you’d never see again, what would you say? If you could do one last thing for someone you love, what would it be? Say it, do it, don’t wait. Nothing lasts forever.

Mouth: Make a wish and place it in your heart. Anything you want. Everything you want.

Millie: Do you have it? Good. Now believe it can come true.

Quinn: You never know where the next miracle’s gonna come from.

Clay: The next memory. The next smile. The next wish come true.

Chase: But if you believe that it’s right around the corner.

Chris: And you open your heart and mind to the possibility of it. To the certainty of it.

Skills: You might just get the thing you’re wishing for.

Julian: The world is full of magic. You just have to believe in it.

Brooke: So make your wish … Do you have it?

Nathan: Good. Now believe in it.

With all your heart


<3

Vi börjar detta inlägg med.. jadu vet inte exakt vart jag ska börja, ska iallafall försöka blogga oftare med har inte tiden direkt. Jobbar på förfullt och försöker ta mig till Canada i januari, får se hur det blir med det men jag vill verkligen dit, pallar snart inte med allt här hemma.. men men det är ett senare problem..
 
Det som har hänt är att min lilla älsklingstjej här i sverige har haft sitt dop och jag är en av dom som fått äran att vara gudmor till denna underbara lilla tjej :) Det var en händelserik dag med mkt att stå i och jag läste dessutom upp en bön för henne och hela församligen. bara lite nervöst... eller mkt men det gick bra. Hon var så duktig mosters lilla tjej. Ska snart åka på en roadtrip tillsammans med Angelica och henne. Upp till Dalarna :) Awesome. min första roadtrip som bilförare :)
 
Nu i helgen blir till att träffa Fia och Steffie och sen bär det av till Thuns med Marie :)
 
Halva förra veckan och helgen har jag varit barnvakt till Oscar, Filip och Ludwig, Vilka duktiga killar, Dom har lyssnat på en gång, gjort allt dom blivit tillsagda att göra och hjälpt till hemma, både med dukning av bord, avdukning, bäddat sängarna och dammsugit. Jossan is the boss :P
 
Blir Canada av hoppas jag på att kunna åka innan nyår men det är absolut inte säkert att jag kan men vi får se, det är mycket planering bakom en sådan här stor resa. CSN är stora orsaken till om jag inte kan åka än men det skulle vara kul att få vara där över nyår och fira den med Trey, Nathan och Bella. Så vi får hoppas att CSN är på min sida..
 
Jag vill dessutom dissa en sak och jag brukar inte vara speciellt negativ men posten får min diss idag för väntetiden man får när man väntar på något som man väntat länge på.. eller att dom har förmågan att tappa bort ett paket som är tillräckligt stort att det borde vara omöjligt att tappa bort... Posten måste skärpa sig om jag ens ska lägga energi att lita på dom.. just nu är den på noll ..
 
Helgerna fram till jul är riktigt fullpackade, På veckordagarna jobbar jag såklart
 
Efter helgen som kommer så ska jag till Pappa, måste skärpa mig där, har inte varit där sen i påskas.. Shame on me. och så måste jag mysa med lillebror en massa :)
 
Helgen efter så är det Thanksgiving middag och sen fyller finaste lilla killen hela 1 år. Auntie Josefine älskar dig <3
 
Helgen efter så bär det upp till Dalarna med Angelica och Tindra, Vi ska också besöka en dollarstore. AWESOME :) sen är det julafton på måndagen där..
 
Sen bär det ev av till Canada. HOPPAS HOPPAS HOPPAS men jag kommer självklart att hälsa på så snart jag kan,. Isåfall till Juli då guddotter blir 1 år :) <3
 
men vi får se hur det blir med Canada. måste först och främst prata med CSN :) hela beslutet hänger på dom
 
 
ciao <3<3

RSS 2.0