Nu kör vi igen

Först och främst att sitta fast hemma för att backen är för hal och däcken är idiotiska ingen kul upplevelse men klarade av det. Igår bröt jag ihop lite dock, hade sjukt mycket att göra och ingen som kunde hjälpa oss upp för backen.., tillslut när vi hade övertalat martin att komma och hämta oss så dyker Nisse upp trots att han tekniskt sätt sa att han inte skulle komma alls för han ville inte dra upp oss i mörkret. Vi kommer iväg och kör 30 nästan hela vägen pga av att vi inte vill hamna i diket igen.. Det gjorde vi i Onsdags.. vi körde typ 10km i timmen och gled.. men hamnade bara i snödrivan och klarade oss undan skador. Bilen med..
 
Vi hinner i sista sekunden till Norrköp där jag ska hämta ut paket.. och väglaget i norrtälje var det sämsta jag sett.. vi hade 10x bättre väglag ute på landet än vad det var inne stan.. Skumpigt, halt och man fick köra 30 där med.
 
men men huvudsaken är att vi lyckats ta oss in och att jag lyckats ta mig till jobbet tillslut och jag kommer kunna ta mig till pappa, lite orolig där ett tag. vet inte om jag kommer lyckas träffa dom innan jag åker och om jag åker.. ska ringa CSN idag och se hur det går.. posten har inte delats ut på några dagar så vet inte hur det ser ut där..
 
men nu ska jag ta och fortsätta, måste skriva klart om engelskan, ska ju prata inför 8A om Canada nästa vecka men det kommer säkerligen gå bra :)

RSS 2.0